Вітаємо професора кафедри Володимира Михайловича Кадеця з ювілеєм!

15 листопада 2020 року

15 листопада виповнюється 60 років професору нашої кафедри доктору фізико-математичних наук Володимиру Михайловичу Кадецю.

Володимир Михайлович є всесвітньо відомим фахівцем з теорії банахових просторів. Він автор понад 100 праць, співавтор 4 монографій, добре відомий в математичних центрах Польщі, Іспанії, Італії, Німеччини, Південної Кореї, де він неодноразово виступав з науковими доповідями. Свідченням популярності його робіт серед математиків є його дуже високий індекс Хірша - 14.

Лекції Володимира Михайловича з функціонального аналізу, які він вже 30 років читає на факультеті, відрізняються чіткістю, строгістю і одночасно доступністю для студентів. За їх матеріалами Володимир Михайлович написав і видав підручник, який незабаром був переведений в Євросоюзі. Володимир Михайлович постійно оточений учнями, під його керівництвом було захищено 8 кандидатських дисертацій.

Його заслуги перед математикою в Україні були відзначені Державною премією України в галузі науки і техніки.

При цьому Володимир Михайлович є дуже доступним для колег. Він завжди готовий надати кожному з нас підтримку і всіляку допомогу.

Колектив кафедри вітає Володимира Михайловича з ювілеєм, бажає йому здоров'я, сильних учнів, багатьох нових і цікавих теорем.

Інші новини

2 листопада 2020 рокуОнлайн-візит експертної групи Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти для проведення акредитації освітньо-наукової програми аспірантури «Математика»

16 жовтня 2020 рокуСтудентів кафедри номінували на присудження академічної стипендії Президента України!

25 вересня 2020 рокуВітаємо Олесю Олегівну Заварзіну з успішним захистом дисертації

21 листопада 2020 року До року математичної освіти в Україні (2020-2021), ЦНБ підготувала віртуальну виставку

14 грудня 2020 рокуСтудентку магістратури кафедри фундаментальної математики призначено експертом Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

16 грудня 2020 рокуСтипендія від програми Завтра.UA Фонду Віктора Пінчука.