Факультет математики і інформатики продовжує роботу в дистанційному режимі.

1 травня 2022 року

З 28 березня 2022 року факультет математики і інформатики продовжує роботу в дистанційному режимі. На кафедрі фундаментальної математики заняття проводяться в асинхронному режимі (без обов’язкового відвідування лекцій і практичних занять) з наданням консультацій з дисциплін кафедри у відповідності до розкладу.


З 28 березня 2022 року факультет математики і інформатики продовжує роботу в дистанційному режимі. На кафедрі фундаментальної математики заняття проводяться в асинхронному режимі (без обов’язкового відвідування лекцій і практичних занять) з наданням консультацій з дисциплін кафедри у відповідності до розкладу. Колектив кафедри прикладає максимальних зусиль для адаптації навчального процесу до надзвичайно складних умов, в яких опинилися студенти і викладачі як кафедри, так і університету в цілому у зв’язку з віроломною агресією російської федерації щодо України.

Ми готуємо і викладаємо в мережу Інтернет друкований та відео контент із змістом лекцій і практичних занять з використанням платформ Zoom, Google Meet, Google Classroom, Moodle та ін.. Ми надаємо онлайн консультації для студентів, що мають доступ до мережі Internet та мають бажання отримати таку консультацію. Колектив кафедри усвідомлює складність навчання в умовах, що склалися, і робить все можливе для збереження високого стандарту математичної освіти на факультеті математики в і інформатики.

Запрошуємо абітурієнтів приєднатися до славного колективу викладачів і студентів кафедри і факультету, не лякатися воєнних погроз збоку рф.

Інші новини

9 вересня 2021 рокуФакультатив «Геометрія та її застосування»

18 серпня 2021 року​В університеті відкрито центр масової вакцинації, де всі охочі зможуть отримати щеплення проти COVID–19.

19 липня 2021 рокуВітаємо Володимира Кириловича Дубового з ювілеєм!

6 травня 2022 рокуВітаємо стипендіатів Фонду імені Н.І. Ахієзера 2022.

20 жовтня 2022 рокуЗахист дисертації аспірантки кафедри фундаментальної математики Нгуєн Тху Хієн

24 жовтня 2022 рокуВітаємо аспірантку кафедри фундаментальної математики Нгуєн Тху Хієн з успішним захистом дисертації на здобуття ступеня доктора філософії.